5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Paslanmaz çelik, uygun çelikten daha faziletli mukavemet ve korozyona metanet esenlar ve bu nedenle yangın bapsı prodüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın direnci: Ivedi çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanların emniyetli tahliyesini sağlamalıdır.

Baplar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 zümre yalnızca kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların de monte olması önemlice nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması örgülabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Çerezlerin topladığı marifet anonim hale getirilmiş olur ve öteki internet siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. Neredeyse tüm genel ağ siteleri kadar, tığ bile sitelerimizde medarımaişetlevsellik çerezlerini kullanıyoruz. If you do derece want that we track your visist to our şehir you emanet disable tracking in your browser here:

üste geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve bakım nöbetlemleri esnasında kullanıcılara önemlice suhulet sağlamlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında muteber bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Montaj: Yangın kapısı, hakikat şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, bilirkişi bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Biricik kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması beklenir yangın yangın kapısı ve benzeri ivedili durumlarda önlem kaldırmak en önemli tedbirlerin başında gelir.

Özellikle duyarlı ve muteber materyallerin başüstüneğu odaların baplarının kesin yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

FEZA Model Odası Yangın Kapısı: Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cepheı teselsül otomasyon sistemlerine isabetli aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın bapları camlı mümkün.

çoğunlukla yangın merdiveni ile bile kullanılan bu evgin çıkış bapsı, buhran anlarında insanların yangın alanından hızla uzaklaşmalarını sağlamlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Bu sebeple çatı içinde herhangi bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim kapılar, bina ile dış mekanı sağlam şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının güvenli alana geçişini önler. Elan detaylı ele alındığında yangın kapısı özellikleri arasında;

Report this wiki page