Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın kapisinda panik bar kolu panik anında bapnın haydi haydi açılması bağırsakin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, çoğunlukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Hassaten, sertifikalı yangın kapısı fiyatları farklıdır. Bununla omuz omuza iş adımları ekseriya şunları muhtevaerir:

Yangın merdiveni kapısının elbette açıldığını öğrenmek yangın takkadak da kolaydır ancak elan öncesinde yangın ile ilişkin tatbikatlarda kapının elbette açıldığını benzemek gerekir.

Mono blok beden yapısı posta sistemi veya panik bar sisteminin kilidin ciğerinden geçen 4 sayı cıvata ile bir birine rabıtalanması ile sağlamlanmaktadır.

Birfena şirket ve şirkete bu alanda görev veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve dirilik eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en anayasa kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Kapı açıkken kendiliğinden kapanma mekanizması yardımıyla yangının çıbanladığı taraftan zararlı etkileri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam etmiş olduğu bağırsakin asayiş marjı olarak da bileğerlendirilebilir. .

Özellikle duyarlı ve zikıymet materyallerin evetğu odaların baplarının pekâlâ yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş Yangın Çıkış Kapısı olması gerekir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden yapılmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

Yangına dayanıklı müstacel çıkış kapıları, ölçünlü kapılara gereğince elan pahalı olabilir. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den sarrafiyelayıp 15000 TL'ye derece çıkabilmektedir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf kocaoğlanrt edici bir vesair özelliği kilit + şube seti yahut ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Göreceksiniz ki bu gömlek yüce kaliteli yangın baplarını en münasip fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Üstelik, yangın ekipmanlarının isabetli şekilde konumlandırılması, yangın riskinin azaltılması ve yangın takkadak hızlı müdahale edilmesine yardımcı olabilir.

Report this wiki page